Lecţie de neomenie: doi indivizi au tâlhărit un bărbat muribund, care căzuse pe o stradă din Suceava

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO: Adevărul
FOTO: Adevărul

Doi bărbaţi au tâlhărit un muribund care zăcea inconştient pe o stradă din municipiul Suceava. I-au furat banii şi cureaua şi s-au făcut nevăzuţi. Cei doi au fost arestaţi preventiv.

Un bărbat de 68 de ani din satul Sălăgeni al comunei Dumbrăveni, din judeţul Suceava, a căzut pur şi simplu din picioare, pe bulevardul George Enescu, din municipiul Suceava. S-a întâmplat în dimineaţa zilei de 21 septembrie. a.c.

În timp ce se afla în stare de inconştienţă pe asfalt, de victimă s-au apropiat doi bărbaţi care i-au luat cei trei lei pe care îi avea prin buzunare şi cureaua de la pantaloni, după care s-au făcut nevăzuţi. 

Fapta a fost comisă în jurul orei 6.00. O oră mai târziu, un alt bărbat care a trecut prin zonă a sunat la 112 şi a cerut ajutor, dar a fost prea târziu pentru victima, care decedase. Necropsia a arătat de decesul a fost cauzat de leziuni mai vechi pe care le avea bărbatul.

Tâlhăria a fost descoperită de poliţişti, după vizualizarea imaginilor de pe camerele de supraveghere din zonă. O săptămână mai târziu au fost identificaţi şi cei doi autori, respectiv Alexandru Zlotar şi Gheorghe Aurel Nichitoi.

Cei doi au fost arestaţi preventiv pentru 30 de zile, pentru comiterea infracţiunii de tâlhărie calificată. Decizia a fost adoptată de magistraţii Judecătoriei Suceava.

Vă recomandăm şi:

Cine este învăţătorul-consilier acuzat că jigneşte elevii dintr-o şcoală din Iaşi. Părinţii sunt disperaţi VIDEO

Cazul copilului care acuză că a fost umilit la şcoală pentru că ar fi oferit învăţătoarei „un mărţişor urât”. Cum se apără autorităţile şi cadrul didactic

Suceava



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite