Jaf ca în filmele de acţiune într-un magazin din Suceava. Hoţii şi-au acoperit feţele şi au operat în timp record

0
0
FOTO: www.stirisuceava.ro
FOTO: www.stirisuceava.ro

Cei trei făptaşi au reuşit să fure marfă în valoare de aproximativ 100.000 de lei. Hoţii au acţionat în mod profesionist. Şi-au acoperit feţele, au demontat plăcuţele de înmatriculare de pe maşină şi au reuşit să iasă din magazin cu sacoşele pline în doar trei minute.

Jaful s-a petrecut la sfârşitul săptămânii trecute, în magazinul Altex din complexul comercial Egros, aflat în cartierul Burdujeni al municipiului Suceava.

Potrivit unor surse judiciare, hoţii au acţionat exact ca în filmele de acţiune. Şi-au făcut apariţia în faţa complexului comercial vineri, la ora 6, cu o maşină fără plăcuţe de înmatriculare. În maşină se aflau trei persoane cu feţele acoperite. Şoferul a fost cel care deschis uşa magazinului. Celelalte două persoane au pătruns în interior şi au sustras bunuri în valoare de aproximativ 100.000 de lei. Este vorba despre zeci de telefoane mobile.

Toată operaţiunea a durat trei minute şi două secunde. Hoţii au intrat şi au ieşit din magazin cu sacoşele pline într-un timp record. Poliţiştii au ajuns la faţa locului după aproape o jumătate de oră de la producerea jafului şi au ridicat înregistrările video. Din câte se pare, magazinul avea un contract cu o firmă de pază, însă când au ajuns angajaţii la locul faptei, hoţii erau deja plecaţi. 

Suceava


Ultimele știri
Cele mai citite