Instructor auto cercetat penal după ce a primit mită

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Acesta a cerut 150 de euro de la un cursant pentru a-i înlesni dobândirea carnetului de şofer.

Un instructor auto din Suceava a ajuns ieri pe mâna procurorilor după ce a fost prins în flagrant în timp ce primea 150 de euro mită de la un cursant în scopul de a-i facilita promovarea examenului de conducere auto – proba practică - promiţându-i că va interveni la membrii comisiei de examinare.

Din cercetările făcute de procurori a rezultat că instructorul auto Vasile Petraru, de 44 de ani, i-a cerut suma de 150 de euro cursantului Ştefan V. pentru a-i asigura promovarea examenului de obţinere a permisului de conducere la proba practică.

Iniţial cursantul a fost acord referitor la suma pe care trebuia să o ofere însă ulterior l-a denunţat pe instructorul auto.

În momentul flagrantului, asupra lui Vasile Petraru s-a găsit suma de 150 de euro, iar în baza cercetărilor s-a stabilit că aceşti bani au fost primiţi de la denunţător.

Parchetul a dispus cercetarea penală a lui Vasile Petraru în stare de libertate pentru comiterea infracţiunii de trafic de influenţă. ercetările sunt continuate de lucrătorii DGA - Suceava în vederea stabilirii întregii activităţi infracţionale şi a tuturor participanţilor.

Suceava



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite