Incendiu în clubul Colectiv. Sucevenii nu au avut unde să doneze sânge pentru victime. Centrul de transfuzii, închis sâmbătă şi duminică

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Sucevenii care ar fi vrut să doneze sânge pentru a ajuta victimele incendiului din clubul Colectiv nu au avut unde. Centrul de Transfuzie Sanguină Suceava a rămas închis sâmbătă, 31 octombrie, pentru că instituţia nu are program de funcţionare în week-end.

În Bucureşti, dar şi multe alte oraşe din ţară, mii de persoane s-au prezentat în cursul zilei de sâmbătă la centrele de transfuzii pentru a dona sânge în sprijinul victimelor incediului tragic din clubul Colectiv din Capitală.

Oamenii au decis să doneze sânge după ce au existat apeluri de ajutor din partea autorităţilor, dar şi a rudelor victimelor.

Sucevenii care ar fi vrut poată se doneze sânge pentru victimele incendiului din clubul Colectiv nu au avut unde. Centrul de Transfuzie Sanguină Suceava a rămas sâmbătă închis.

Conform programului de funcţionare afişat pe pe uşa instituţiei, sucevenii pot dona sânge doar în zilele lucrătoare, de luni până vineri, între orele 8.00 - 12.30, iar sâmbăta şi duminica sunt zile libere.

Pe uşa instituţiei este însă afişat un număr de telefon mobil - 0745 230 259 - la care se poate apela pentru urgenţe sau informaţii privind livrarea de sânge din zilele libere.

Centrul de Transfuzie Sanguină Suceava este situat pe bulevardul 1 Mai, între sediul Inpsectoratului de Poliţie Judeţean Suceava şi Spitalul Vechi, în dreptul intersecţiei cu strada Scurtă.

În urma incendiului produs vineri seară în Clubul Colectiv din centrul Capitalei şi-au pierdut viaţa 27 de oameni, iar alţi aproximativ 200 au fost răniţi. La acest moment, 146 de persoane sunt internate la 12 spitale din Bucureşti.

image

Pe aceeaşi temă:

Live Blog. Bilanţul incendiului de la Colectiv. Doliu naţional timp de 3 zile. Printre morţi se numără şi chitariştii trupei

UPDATE Incendiu în Club Colectiv. Mărturii: „Ieşirea era prea îngustă şi oamenii s-au căţărat unii peste alţii“. Medic: „Din '77 n-am mai văzut aşa ceva”

Incendiu în Clubul Colectiv. Revolta unui tânăr pe care l-a ocolit moartea: Cei care mergeau în Colectiv nu sunt boschetari care trăiau de pe o zi pe alta

Suceava



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite