În urma furtunii de ieri din Suceava, copaci căzuți, incendii cauzate de trăsnete și acoperișuri distruse FOTO

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Mai multe drumuri au fost blocate din cauza copacilor căzuți pe carosabil și a stâlpilor de electricitate rupți de vântoase.

Fenomenele meteo din cursul zilei de ieri au afectat în mod diferit mai multe localități din județul Suceava. Pompierii au intervenit pentru stingerea unui incendiu în localitatea Straja, unde s-a aprins de la un trăsnet o şură, având o suprafaţă de aproximativ 150 de metri pătraţi.

Traficul rutier a fost dat peste cap în unele localități din cauza copacilor doborâți de vântoase. Drumuri inaccesibile au fost între localităţile Dărmănești şi Costişa, pe strada Traian Vuia din cartierul Burdujeni al municipiului Suceava, în Todireşti, Adâncata și Dănila. Pe drumul de acces dintre Milişăuţi şi Iaslovăţ au fost blocatate ambele sensuri de copaci căzuţi, iar pe drumul dintre Moldoviţa spre Ciumârna au căzut patru brazi.



În Fălticeni un stâlp de electricitate s-a rupt şi a căzut pe carosabil. Un copac a căzut pe carosabil în localitatea Suceviţa, pe drumul de acces spre cabanele din zona Şoarecu, iar în Milişăuţi aproximativ 14 acoperişuri ale construcţiilor au fost afectate de furtună.

image



Potrivit ISU Suceava, în localitatea Mitocu Dragomirnei, din cauza vântului puternic, s-au rupt firele de înaltă tensiune de la reţeaua de transport a energiei şi au căzut pe sol, iar la Mitocaş un stâlp de electricitate a căzut, existând pericolul de a incendia un copac aflat în apropiere şi o casă de locuit.

image



În municipiul Suecava, pe strada Curtea Domnească, un copac a căzut peste două autoturisme, avariindu-le.

Pompierii suceveni au intervenit prompt în toate cazurile semnalate pentru a degaja carosabilul și pentru a elimina orice pericol la adresa sucevenilor.

image
Suceava



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite