Hoţii au furat aproape două tone de parapeţi de protecţie din zinc

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Hoţii au furat aproape două tone de tablă zincată folosită la parapeţii de protecţie ai unui drum judeţean din Suceava. Chiar dacă au acţionat la drumul mare, nimeni nu i-a văzut pe hoţi.

Aproximativ 200 de metri de parapeţi de protecţie au dispărut fără urmă acum câteva zile. Furtul s-a petrecut zilele trecute pe drumul judeţean DJ 209D care leagă localităţile Siret şi Dărmăneşti.

La intrarea în satul Calafindeşti, persoane necunoscute au demontat şuruburilor de fixare de la 32 de lise metalice din totalul celor 34 existente în zonă.

Lisele metalice erau realizate din tablă zincată şi aveau lungimea de 6 m fiecare şi o lăţime de 25 cm şi o greutate de aproximativ 60 kg. Cu alte cuvinte, hoţii au furat 1.920 de kg de tablă zincată, în valoare de 30.000 de lei.

„Cu ocazia cercetărilor efectuate s-a stabilit că pentru demontarea liselor au fost folosite unelte mecanice, iar pentru transportarea acestora de la locul comiterii faptei, a fost utilizat un autovehicul, având în vedere dimensiunile mari şi greutatea elementelor metalice”, a declarat inspectorul principal Ionuţ Epureanu, purtătorul de cuvânt al IPJ Suceava.

Furtul a fost observat de poliţiştii din Calafindeşti, care fac acum eforturi pentru a afla şi cine sunt hoţii şi ce au făcut aceştia cu marfa.

Suceava


Ultimele știri
Cele mai citite

Partenerii noștri