Gospodăria unor oameni harnici, devastată de un incendiu. Au pierit zece bovine, patru porci şi 50 de păsări

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO: ISU Suceava
FOTO: ISU Suceava

O gospodărie din localitatea Hurjuieni a judeţului Suceava a fost mistuită de un incendiu îngrozitor. Flăcările au afectat casa, adăpostul de animale şi magazia.

O familie din localitatea Hurjuieni a judeţului Suceava a trăit o noapte de coşmar. Miercuri, 3 noiembrie, în jurul orei 23.00, casa cu tot cu anexele gospodăreşti, şură, adăpost de animale şi magazie, au luat foc.

Pompieri militari şi pompieri civili au intervenit cu 10 autospeciale de stingere şi o ambulanţă SMURD B2, pentru localizarea şi lichidarea unui incendiu izbucnit la o gospodărie din Hurjuieni.

Potrivit Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă, au ars acoperişul casei de locuit şi anexele gospodăreşti ( magazie, şură şi adăpost de animale) pe o suprafaţă de aproximativ 400 de metri pătraţi. S-au degradat bunurile aflate în interiorul camerelor de locuit şi parţial, pereţii şi tavanul

În incendiu au pierit şi zece bovine, patru porci şi circa 50 de păsări.

Cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost cel mai probabil generată de efectul termic produs de un cablu electric defect.

Nu s-au înregistrat victime, iar incendiul a fost lichidat la ora 4:30. 

Vă recomandăm să mai citiţi:

Visul american trăit de o româncă. A plecat în SUA cu bani împrumutaţi, iar astăzi este vicepreşedintele celei mai mari companii de investiţii alternative

Avocatul român care a câştigat în SUA procese de miliarde de dolari: „Aşa ceva nu a mai existat în istoria omenirii“

Suceava



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite