Gheorghe Flutur şi-a arătat muşchii la vaccin. Prim-vicepreşedintele PNL s-a imunizat cu a treia doză

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO: Consiliul Judeţean Suceava
FOTO: Consiliul Judeţean Suceava

Prim-vicepreşedintele PNL, Gheorghe Flutur, a făcut a treia doză de vaccin anti-COVID şi a dat publicităţii o fotografia doveditoare. Politicianul susţine că s-a vaccinat cu primele două doze în primăvară, însă atunci nu a publicat fotografii din timpul procesului de imunizare.

Prim-vicepreşedintele PNL, Gheorghe Flutur, a făcut a treia doză de vaccina anti-COVID. În după-amiaza zilei de marţi, 19 octombrie, consilierii săi au dat publicităţii şi o fotografie din timpul vaccinării.

Politicianul s-a imunizat cu serul Pfizer-BioNTech. După vaccinare, le-a adresat din nou un îndemn sucevenilor să se vaccineze.

„Vreau să aduc mulţumiri celor 120.755 de suceveni care au înţeles că vaccinul este cea mai rapidă şi mai sigură cale spre normalitate şi s-au vaccinat cu cel puţin o doză de vaccin anti-COVID-19”, a transmis Gheorghe Flutur.

Este pentru prima dată de la debutul campaniei de imunizare în România când Gheorghe Flutur dă publicităţii o imagine care dovedeşte că s-a vaccinat anti-COVID. El a declarat la un moment dat că s-a vaccinat cu primele două doze, însă nu a vrut să ofere şi alte detalii. 

Gheorghe Flutur este preşedintele Consiliului Judeţean Suceava, judeţ codaş la vaccinare în topul naţional. 

Vă recomandăm să mai citiţi:

Explozia misterioasă a unui foraj de apă din Bihor a „îngropat” o investiţie de milioane de lei

Judecător din Bihor declarat colaborator al Securităţii. A vrut să fie ca James Bond

Suceava



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite