FOTO VIDEO Poliţist de frontieră, lovit de mai multe persoane în timp ce încerca să încătuşeze un traficant de ţigări

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Poliţist de frontieră sucevean, atacat de un traficant de ţigări. FOTO: Poliţia de Frontieră
Poliţist de frontieră sucevean, atacat de un traficant de ţigări. FOTO: Poliţia de Frontieră

Un traficant de ţigări prins în flagrant şi rudele acestuia l-au lovit în zona capului şi a pieptului pe poliţistul de frontieră care încerca să îl încătuşeze. Agresorii s-au oprit din lovituri abia după ce un coleg al poliţistului a tras două focuri de armă de avertisment.

Duminică noapte, o patrulă formată din doi poliţişti de frontieră a surprins în flagrant o persoană care transporta cu o căruţă, dinspre fâşia verde spre localitatea Bilca din judeţul Suceava, mai multe colete învelite în folie neagră.

Deşi a fost somat să se legitimeze, bărbatul a spre gospodăriile din apropiere. Bărbatul a fost urmărit iar unul dintre poliţiştii de frontieră a tras două focuri de avertisment în plan vertical.

După o urmărire de aproximativ 200 de metri, bărbatul a fost ajuns de unul dintre poliţiştii de frontieră în dreptul casei părinţilor. , În momentul reţinerii, bărbatul a devenit recalcitrant şi a început sa-l lovească pe agent în zona feţei şi a toracelui.

Din locuinţă au au ieşit rudele acestuia, părinţii, cumnatul şi alţi membri ai familiei, care au început să-l agreseze verbal şi fizic pe agentul de poliţie.

Poliţistul de frontieră agresat s-a aparat, încercând în continuare să-l imobilizeze pe suspect. Între timp la faţa locului a ajuns şi celălalt agent care i-a somat pe agresori să înceteze loviturile. Agresorii s-au oprit abia după ce au fost trase alte două focuri de armă.

Agresorul a intrat în casa părinţilor, de unde a sunat la 112, la serviciul de ambulanţă, fiind ulterior transportat la spital.

Şi agentul de poliţie a fost transportat la Spitalul Municipal Rădăuţi de o echipă operativă de la STPF Suceava.

Atât suspectul, în vârstă de 27 de ani, domiciliat pe raza judeţului Suceava, cât şi poliţistul de frontieră, au fost diagnosticaţi cu traumatisme cranio-cerebrale, nefiind necesară spitalizarea acestora.

Poliţiştii de frontieră a inventariat coletele din căruţă şi a stabilit ca acestea conţin 7.030 pachete ţigări, în valoare de peste 56.000 lei.

În prezent se efectuează cercetări faţă de persoanele implicate sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de contrabandă în formă agravantă şi ultraj.

Suceava



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite