FOTO Un autocar plin cu copii din Belarus s-a răsturnat la Suceava. 16 copii şi un adult, transportaţi la spital

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un autocar plin cu copii din Belarus s-a răsturnat în această seară la Dănila, în judeţul Suceava. Din primele informaţii nu ar exista persoane rănite grav.

UPDATE 22.30: Primăria localităţii Dărmăneşti a pus la dispoziţie două microbuze pentru transportul celorlalte persoane la o cabană din localitatea Călineşti. Un medic îi va însoţi pentru monitorizarea stării acestora.

Un accident ce putea avea urmări grave s-a produs în această seară, în jurul orei 21.30, în localitatea Dănila din judeţul Suceava.

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române a informat că în judeţul Suceava, traficul este blocat pe DN2E85 Suceava – Siret, pe raza comunei Dărmăneşti, din cauza unui autocar care s-a răsturnat pe suprafaţa carosabilă.

Autocarul era plin cu copii din Belarus şi s-a răsturnat într-un şanţ de pe raza localităţii Dănila. Din primele informaţii nu ar fi persoane grav rănite. În autocar se aflau 50 de persoane, 43 de copii şi şapte adulţi. Opt copii primesc îngrijiri medicale, cu toţii având răni uşoare. Până la urmă la spital vor ajunge 14 copii şi un adult.

La nivelul judeţului a fost activat Planul Roşu de Intervenţie, care implică suplimentarea echipajelor medicale.

La locul indicat au fost trimise o descarcarare, o autospecială pentru transport personal şi victime multiple, o ambulanţă SMURD şi patru ambulanţe ale Serviciului Judeţean de Ambulanţă Suceava.

Alte ştiri pe această temă:

FOTO VIDEO Cel puţin 10 morţi şi 73 de răniţi în Turcia, în urma deraierii unui tren, aproape de graniţa cu Grecia

Accident rutier soldat cu cinci răniţi, dintre care trei copii, pe DN24D, în apropiere de Gârboavele

VIDEO Un cal speriat de maşini s-a desprins din atelaj în faţa primăriei. Accidentul tragicomic provocat de căruţa rămasă fără sistem de direcţie

Suceava



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite