Femeie condamnată la cinci ani de închisoare, după ce și-a bătut crunt concubinul cu parul

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Tribunalul Suceava a condamnat la cinci ani de închisoare o femeie în vârstă de 50 de ani, judecată pentru violență în familie, într-o formă agravantă. Inculpata și-a bătut concubinul până l-a băgat în spital. 

Violența domestică este un fenomen în care și femeile pot fi agresori. FOTO Shutterstock
Violența domestică este un fenomen în care și femeile pot fi agresori. FOTO Shutterstock

Mariana B. a fost găsită vinovată de comiterea infracțiunii de violență în familie raportată la tentativă de omor, relatează Monitorul de Suceava. Soluția prin care femeia a primit o condamnare de cinci ani de închisoare nu este însă definitivă.

Concubina violentă este judecată în stare de arest, măsură sub care a fost plasată în luna iulie a acestui an, când bărbatul agresat a ajuns în stare gravă la spital, cu leziuni care i-au pus viața în pericol și care au necesitat peste două luni de zile de îngrijiri medicale. Cei doi concubini s-ar fi ințeles însă să ascundă Poliției adevărul.

Lovit în crâșmă, pe drum și acasă

Conform datelor preliminare ale anchetei, faptele de care femeia este acuzată s-au petrecut în noaptea de 19 spre 20 iulie 2022, în locuința comună, unde, pe fondul unui conflict, concubina l-ar fi lovit în mod repetat cu un picior de la scaun pe bărbat.

Potrivit sursei citate, ulterior, ancheta amănunțită a polițiștilor, desfăşurată sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Suceava, a arătat însă că agresiunea a început ceva mai devreme, pe când cei doi se aflau la o crâșmă.

Acolo au băut împreună, iar femeia i-ar fi dat cu palma peste cap. Au urmat alte lovituri, pe drumul spre casă, când femeia l-ar fi lovit pe concubin cu o lopată. Rănit, bărbatul s-ar fi târât până în curtea casei, unde ar fi fost iar bătut de concubină, de data aceasta cu un par. Femeia l-ar fi târât apoi în casă, unde ar fi încercat să-i oprească sângerarea, iar la sfaturile unei vecine a chemat ambulanța.

Suceava



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite