Bărbat din Giurgiu, reţinut după ce şi-a sechestrat fosta concubină în pădure şi a bătut-o toată noaptea

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Foto: Arhivă
Foto: Arhivă

Un bărbat din localitatea Clejani, judeţul Giurgiu, a fost reţinut sub acuzaţiile de lipsire de libertate, lovire sau alte violenţe şi distrugere după ce ar fi sechestrat-o pe fosta sa concubină pe care a dus-o într-o pădure şi a bătut-o.

Poliţiştii au fost sesizaţi despre acest caz vineri dimineaţă, prin numărul pentru apeluri de urgenţă 112. La ora 6:06, o femeie de 31 de ani din localitatea giurgiuveană Neajlov a reclamat la Poliţie că a fost luată cu forţa de către fostul său concubin şi bătută întreaga noapte. 

Femeia a povestit că joi seară, în jurul orei 20:00, fostul concubin a luat-o împotriva voinţei sale şi a început să o lovească în timp ce se afla în autoturism. Ulterior, bărbatul i-a distrus telefonul mobil, după care dus-o într-o zonă împădurită, unde a continuat să o agreseze până în dimineaţa zilei de 1 aprilie, când a dus-o înapoi acasă. 

Bărbatul, în vârstă de 37 de ani, din comuna Clejani, a fost identificat şi reţinut. El este acuzat de comiterea infracţiunilor de lipsire de libertate, lovire sau alte violenţe şi distrugere, iar sâmbătă va fi prezentat instanţei de judecată.

GiurgiuPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite