Doi răniți, printre care și un copil de 14 ani, după ce o mașină a intrat în zidul unei case din Rădăuți

0
Publicat:

Două persoane, una dintre ele fiind minoră, au fost rănite, vineri dimineaţă, după ce maşina în care se aflau a ieşit de pe carosabil şi a intrat în peretele unei case din municipiul Rădăuţi, au anunţat reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Suceava.

Imagine de la locul accidentului FOTO ISU Suceava
Imagine de la locul accidentului FOTO ISU Suceava

Potrivit instituției citate, în urma impactului, fetiţa de 14 ani a rămas încarcerată.

La faţa locului s-au deplasat pompierii militari de la Detaşamentul Rădăuţi, cu o autospecială pentru descarcerare, iar partea medicală a fost asigurată de către Serviciul de Ambulanţă Judeţean Suceava, cu două echipaje.

„În urma impactului au rezultat două victime - un bărbat în vârstă de 41 de ani şi o minoră în vârstă de 14 ani. Primul a rămas blocat în maşină, însă minora era încarcerată între fiarele contorsionate ale autoturismului. Ambii, conştienţi şi cooperanţi, au fost extraşi în siguranţă de către pompierii militari şi preluaţi de echipajele Serviciului de Ambulanţă Judeţean", au precizat reprezentanţii ISU.

Victimele au fost stabilizate, iar apoi au fost transportate la spital pentru investigaţii suplimentare şi tratament de specialitate.

Suceava



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite