Doi fraţi au violat şi supus la perversiuni sexuale o bătrână cu handicap locomotor. Chinurile groaznice trăite de victimă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Fraţii Ventilă, principalii suspecţi în cazul bătrânei care a fost violată. FOTO: monitorulsv.ro
Fraţii Ventilă, principalii suspecţi în cazul bătrânei care a fost violată. FOTO: monitorulsv.ro

Nenorocirea s-a produs în satul Ioneasa din comuna Vadu Moldovei a judeţului Suceava. Bătrâna locuia singură, într-o zonă izolată. Cei doi fraţi au intrat peste ea în casă, au chinuit-o timp de mai multe ore şi i-au furat banii. Femeia este internată în spital, iar rudele ei spun că este în stare gravă.

Cei doi fraţi care au violat-o şi mutilat-o pe bătrâna de aproape 70 de ani au fost arestaţi pentru 30 de zile. Instanţa de judecată s-a pronunţat în acest sens joi, 9 ianuarie. Presupuşii făptaşi sunt doi fraţi, Denis şi Alexandru Ventilă, în vârstă de 21 şi 17 ani.

Anchetatorii spun că cei doi au dat buzna în locuinţa femeii pentru a o tâlhări. Numai că nu s-au oprit aici. Redele femeii au declarat pentru Monitorul de Suceava că cei doi tineri au supus-o pe bătrână la perversiuni sexuale. Femeia a suferit o ruptură, după ce agresorii i-ar fi introdus în anus un băţ. Tot rudele susţin că medicii au fost nevoiţi să-i înlocuiască bătrânei o parte a intestinului gros cu un tub din plastic.

Faptele au fost comise la începutul acestei luni. Bătrâna se află internată în Spitalul Judeţean „Sf. Ioan cel Nou”. Medicii au diagnosticat-o cu „traumatism glezna dreaptă, agresiune sexuală, observaţie ruptură anală, metroragie. 

SuceavaPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite