Directorul tehnic al ACET Suceava, Mircea Onofreiciuc, a murit într-un accident rutier, la Buneşti

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Accidentul rutier a avut loc marţi seară, pe drumul Suceava-Fălticeni, la ieşire din localitatea Buneşti. Autoturismul condus de directorul tehnic al ACET Suceava, Mircea Onofreiciuc, a fost izbit din spate de o altă maşină după o manevră imprevizibilă a şoferului. După aproape o oră de manevre de resuscitare, medicii au constatat decesul.

Directorul tehnic al operatorului judeţean de apă şi canalizare ACET Suceava, Mircea Onofreiciuc, a murit, marţi seară, într-un accident rutier.

Accidentul a avut loc pe drumul european E85, la ieşire din localitatea Buneşti. Mircea Onofreiciuc se afla la volanul unui autoturism Dacia Logan şi se îndrepta dinspre Fălticeni spre Suceava. La un moment dat, Onofreiciuc a făcut o manevră imprevizibilă, încercând probabil să întoarcă, şi a fost lovit violent de o maşină care venea din spate.

Autoturismul Dacia Logan a fost lovit în zona portierelor de pe partea stângă, şoferul rămânând încarcerat. Acesta a fost extras de pompieri, iar echipajul medical a efectuat manevre de resuscitare timp de aproape o oră. Pentru că manevrele de resuscitare nu au dat rezultate, a fost pronunţat decesul.

În autoturismul Dacia Logan se afla şi soţia lui Mircea Onofreiciuc. Poliţiştii au deschis un dosar penal şi efectuează cercetări pentru stabilirea cauzelor care au provocat accidentul rutier.

image

Alte ştiri din Suceava:

Colindă cu versuri deocheate spusă de o ceată de copii preşedintelui CJ Suceava: „Pune-i mâna pe ţâţe să vezi că nu face fiţe”

Povestea lui Moş Crăciun de Suceava: de aproape 20 de ani împarte cadouri copiilor din Bucovina

Cadoul de Moş Crăciun al Primăriei Suceava pentru şoferi: parcometre la intrarea în trei parcări din zona centrală a oraşului

Suceava



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite