Descoperire macabră într-o gospodărie mistuită de flăcări. Există suspiciunea că focul a fost provocat

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO: arhivă
FOTO: arhivă

O casă din comuna Dolheşti a judeţului Suceava a fost mistuită de flăcări, în seara zilei de miercuri 30 iunie. Pompierii care au ajuns la faţa locului pentru a stinge flăcările au făcut o descoperire îngrozitoare.

Mai mulţi locuitori din satul Dolheştii Mici, comuna Dolheşti, a judeţului Suceava au văzut că locuinţa unui bărbat a luat foc. Oamenii au pus mâna pe găleţi ca să stingă flăcările şi au sunat la 112 ca să ceară ajutor.

Ajunşi la faţa locului, pompieri au intrat în casă şi au găsit în camera din care a izbucnit incendiul o butelie cu gaz metan care a fost îndepărtată şi dusă în grădina din spatele locuinţei, întrucât aceasta era deschisă şi elimina gaz.

Totodată, în timpul intervenţiei, unul dintre pompieri a observat un bărbat care era spânzurat în podul grajdului din spatele casei. 

Este vorba despre proprietarul casei, un bărbat de 53 de ani. Un echipaj SMURD a încercat să resusciteze victima, timp de 45 de minute, dar efortul a fost în zadar.

În acest caz a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de „distrugere” şi „ucidere din culpă”.

Poliţiştii suspectează că proprietarul a dat foc locuinţei, după care şi-a pus capăt zilelor. Cu o seară înainte s-ar fi certat cu soţia, care a plecat de acasă cu tot cu copil. 

Vă mai recomandăm şi:

Ciolacu despre condamnarea lui Mircea Drăghici: Nu o să comentez vreo decizie a instanţei. A plecat primul din partid după ce am devenit eu lider interimar al PSD

Fostul trezorier PSD, Mircea Drăghici, condamant de ÎCCJ la cinci ani de închisoare. Decizia nu este definitivă

Suceava



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite