Deputatul sucevean Alexandru Băişanu, candidatul ALDE la Primăria municipiului Suceava are o avere impresionantă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Deputatul Alexandru Băişanu, candidatul ALDE la Primăria municipiului Suceava, este probabil cel mai înstărit candidat la fotoliul de edil şef al Sucevei.

Deputatul Alexandru Băişanu, candidatul ALDE la Primăria municipiului Suceava şi până nu de mult liderul PNL Suceava, deţine o avere impresionantă. Conform ultimei sale declaraţii de avere, Alexandru Băişanu are 1,6 hectare de teren în comuna Suceviţa, 0,5 hectare în comuna Horodnic de Sus şi 664 de metri pătraţi de teren intravilan în municipiul Suceava.

Pe lângă aceste terenuri, Băişanu mai deţine o casă de vacanţă de 400 de metri pătraţi la Suceviţa, o casă de locuit de 460 de metri pătraţi la Suceava şi spaţii comerciale de 327 de metri pătraţi tot în Suceava.

Candidatul ALDE la Primăria Suceava mai are trecute în declaraţia de avere două autoturisme, un BMW şi un Audi, bijuterii în valoare de 50.000 de euro, precum şi obiecte de artă tot în valoare de 50.000 de euro.

Băişanu are în conturi undeva la 271.500 de lei, însă şi mai multe sume mari de bani împrumutate unor firme sau persoane fizice. Astfel, deputatul sucevean are de recuperat 46.000 de euro de la SC Delsan Impex SRL, 100.000 de euro şi 300.000 de lei de la SC Media Ten Productions SRL şi 200.000 de euro de la două persoane fizice.

Averea deţinută de Alexandru Băişanu este una consistentă, însă cea mai mare parte din aceasta provine din moştenirea de familie.

„Averea ca atare, ceea ce am eu în momentul de faţă, nu este una foarte mare, am o casă, o cabană şi o maşină. În rest, sunt bani pe care i-am împrumutat şi pe care în momentul de faţă nu i-am primit înapoi şi nu cred că îi voi mai primi înapoi”, a declarat deputatul Alexandru Băişanu, candidatul ALDE la Primăria municipiului Suceava.

Alte ştiri pe această temă:

Blaga, despre Nicuşor Dan: E cam cel mai bogat candidat, are corturi cât toate partidele la un loc

Averea candidatului la funcţia de prim-ministru. Ce bunuri deţine Valeriu Streleţ

Banii candidaţilor

Suceava



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite