Deputat USR: Purtarea măştii în spaţii deschise nu se mai justifică în Suceava

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO: newsbucovina.ro
FOTO: newsbucovina.ro

Deputatul USR Radu Ciornei, medic specialist în imunologie, cere care purtatea măştii de protecţie împotriva SARS-CoV-2 să nu mai fie obligatorie în aer liber, pe raza judeţului Suceava, care înregistrează cea mai mică rată de infectare din ţară.

Radu Ciornei este specialist în imunologie. El crede că purtarea măştii de protecţie împotriva noului coronavirus nu se mai justifică în aer liber, pe raza Sucevei - în contextul în care judeţul are cea mai mică rată de infectare cu SARS-CoV-2 din ţară, sub 1 la mie.

„Dacă am fost primii în carantină dintre judeţe cred că acum ar trebui ca Suceava să fie primul judeţ în care se ridică o interdicţie majoră. Cer ca în judeţul Suceava să nu mai fie obligatorie purtarea măştii în aer liber”, a anunţat deputatul Radu Ciornei, pe contul său de Facebook. 

El este de părere că „domnii din Comitetul Tehnico-Ştiinţific” au o datorie faţă de suceveni. 

„Ne datoraţi asta, domnilor din Comitetul Tehnico-Ştiinţific! Dacă aveţi îndoieli, contactaţi-mă! (....) Acum Suceava merită să se bucure de aceeaşi judecată din partea celor care au băgat-o în carantină! Toate cifrele de infectare nu mai justifică purtarea măştii în aer liber în Suceava”, a mai transmis sursa citată. 

Vă recomandăm să citiţi şi:

VIDEO Dealul Liliecilor, construcţia de anvergură de pe Autostrada Lugoj - Deva. Cum arată la un an de la inaugurare

Un nod rutier pe Autostrada Lugoj - Deva a fost deschis cu o întârziere de 6 luni. Explicaţiile autorităţilor

Şoseaua Deva - Lugoj a intrat în şantier pe cel mai tranzitat sector, care nu este „dublat” de autostradă


 


 

SuceavaPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite