De ce a dispărut de pe Youtube un videoclip, „în care s-au investit foarte mulţi bani“, lansat de Cabron. Scandalul imaginilor folosite fără drepturi de autor

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Administratorii Youtube au şters prima versiune a videoclipului realizat recent de echipa de producţie a rapperului român Cabron pentru melodia "Bombele". Decizia a fost luată ca urmare a revendicării de către un sucevean a drepturilor de autor pentru un fragment al videoclipului.

Un sucevean pe nume Andrei Bîrsan a reclamat către Youtube faptul că în prima versiune a videoclipului realizat de artistul Cabron pentru melodia "Bombele" apar imagini care-i aparţin.

Este vorba despre secvenţe cu un tren care transportă tehnică militară, postate tot pe Youtube, cu numele "Trenuri Suceava". „Din cauză că nu a cerut cineva voie de la mine să folosească imaginile, am dat report în luna iulie. Dacă ar fi cerut voie, ar fi primit acordul“, a declarat Andrei Bîrsan pentru Monitorul de Suceava.

Suceveanul susţine că ar fi vrut să ajungă la un acord cu producătorii videoclipului îndepărtat definitiv de pe Youtube, Cat Music şi HaHaHa Production, dar că a fost deranjat de un comentariu postat pe pagina personală de Facebook de către rapperul Cabron: „Tu, anonimule şi strainule, pentru claim-ul asta poţi să te căci pe toate filmările tale de patriot de carton ce eşti. Până te sună Cât Music sau HaHaHa Production să lămuriţi «problema» eu te anunţ că, împreună cu oamenii mei, ne pişăm pe tine şi pe camera ta de valoare 0. Chiar şi YouTube s-a mişcat prost, fiind parteneri cu Cât Music şi HaHaHa Production, iar parteneriatul îi obligă pe YT să te anunţe înainte să îţi şteargă un clip (în care s-au investit şi f mulţi bani)... De data asta nu s-a întâmplat aşa... Au şters direct, e prima oară, dubios", a scris artistul în postarea incriminată.

captura cabron FOTO Cabron Romania

Între timp, un nou videoclip al piesei "Bombele" a fost lansat oficial şi este disponibil pe Youtube începând cu data de 9 august.

SuceavaPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite