VIDEO Cabron şi Voltaj sunt „Vocea ta“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cabron a colaborat cu trupa Voltaj pentru cel mai nou single al său FOTO Hahaha Production
Cabron a colaborat cu trupa Voltaj pentru cel mai nou single al său FOTO Hahaha Production

Cabron continuă seria pieselor cu un puternic mesaj social şi lansează single-ul „Vocea ta“, o colaborare cu trupa Voltaj. În videoclip apar şi alte vedete, printre care Smiley, Marius Moga, George Vintilă, Andrei Gheorghe, Dan Finţescu, Vlad Craioveanu, Doc, Mihai Morar şi Deliric.

Piesa „Vocea ta“ este un îndemn către fiecare tânăr să creadă în propriile visuri, să înţeleagă că are o responsabilitate, dar şi puterea de a schimba lucrurile.
 
„Este o piesă personală, care reflectă aspiraţiile oricărui om simplu. Sper ca în ea să se regăsească cât mai multă lume şi să vă facă să aveţi încredere în propriile visuri, să le duceţi până la capăt, să aveţi curajul să va exprimaţi liber“, a spus Cabron.
 
Produs de Hahaha Video Production, în regia lui Iulian Moga, clipul a fost filmat în mai multe locuri din Bucureşti şi Buftea: pe stradă, la o şcoală, într-un spital, la o sală de antrenament şi în PiaţaUniversităţii.

Cabron este cunoscut pe scen hip hop încă din 1999, când înfiinţ, împreună cu Shooby, trup Codu' Penal. În 2009, Cabron a intrat în echipa Hahaha Production, alături de care a lansat mai multe single-uri, dar şi piese cu un puternic mesaj social, precum „Ţara arde“ (feat. Deliric) şi „PaRap“.
 
 

MuzicăPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite