Cum se fac cele mai frumoase decoraţiuni pentru un Crăciun de poveste. Obiectele simple care încălzesc sufletul

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO: Facebook/Lavande by Maria
FOTO: Facebook/Lavande by Maria

Decoraţiunile au o putere uluitoare de a ne schimba starea de spirit. Iar de Crăciun, parcă mai mult ca oricând, ne dorim o casă frumos decorată, care să accentueze atmosfera de sărbătoare. Pentru cei care au probleme cu timpul, inspiraţia sau îndemânarea, iată câteva idei.

Dacă aveţi ceva îndemnare, puteţi încerca să să vă faceţi singuri o decoraţiune. Maria Moroşan, o decoratoare cu o experienţă de peste 10 de ani în domeniu, ne spune că nu este atât de greu pe cât ne imaginăm. Şi nici nu ne trebuie chiar foarte mult timp. Important este să ştim ce vrem şi să cumpărăm accesorii de calitate.

 „Cei care doresc să-şi împodobească singuri casa pot porni de la natural şi simplu, cu crenguţe şi conuri de brad, flori de bumbac care-ţi încălzesc sufletul numai când le vezi, până la culorile anului care sunt auriu sau roşu - verde. Fiind Crăciunul, ar trebui să renunţăm la lucrurile care nu ne sunt de folos şi să facem loc crenguţelor de brad, vaselor de portocale, grupurilor de lumânări”, ne-a spus tânăra din Suceava.

Maria ne îndeamnă să dăm o notă personală decoraţiunilor şi să avem grijă ca noile ornamente să se potrivească în povestea deja creată în casele noastre. Să existe îmbinare armonioasă între mobila existentă şi decoraţiunile de sezon.


   

decoratiuni de craciun suceava

FOTO: Facebook/Lavande By Maria

„Puteţi folosi orice vază din casă care vă este dragă, îi schimbaţi aspectul dacă puneţi în ea nişte crenguţe de bumbac. Toate se adaptează după stilul casei. Dacă aveţi o casă mai rustică puteţi îmbrăca vaza cu o iută şi o dantelă crem. Genul acesta de aranjament poate să rămână în locuinţă pe tot parcursul anului, mai ales dacă se îndepărtează crenguţele de brad”, a mai spus sursa citată.

decoratiuni de craciun suceava

FOTO: Facebook/Lavande By Maria

Internetul este plin de informaţii despre cum să-şi confecţionezi de unul singur decoraţiunile. În continuare sunt la modă globuleţele şi ghirlandele de hârtie. 

Desigur, poate cea mai la îndemână variantă ar fi să cumpărăm o decoraţiune. Găsim de toate, pentru toate gusturile, dar pentru ceva cu adevărat deosebit, care să spună chiar o poveste, putem alege decoraţiunile unicat, făcute de specialişti care întotdeauna ţin cont de gusturile, de sugestiile şi de nevoile noastre. Iar preţurile nu sunt de speriat. Mai mult, se poate alege şi suma în care să se încadreze decoratorul.


 


 

Suceava



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite