Copilărie de coşmar: o fată de şase ani a fost violată şi ameninţată cu moartea de propriul tată

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO: stirileprotv.ro
FOTO: stirileprotv.ro

O copilă de şase ani şi zece luni, din judeţul Suceava, a fost violată de propriul tată. Ca să o determine să nu spună altor persoane despre cele întâmplate, autorul şi-a ameninţat fiica cu moartea.

Un bărbat în vârstă de 27 de ani, din oraşul Dolhasca al judeţului Suceava, a fost reţinut de poliţişti pentru 24 de ore, pentru săvârşirea infracţiunilor de agresiune sexuală în formă continuată şi viol în formă continuată. Victima este chiar fiica bărbatului în vârstă de 6 ani şi zece luni.

”Potrivit anchetatorilor, în perioada septembrie – octombrie 2021, în timp ce se afla în interiorul locuinţei comune, profitând de autoritatea avută asupra victimei (dată de faptul că agresorul este tatăl acesteia) şi de imposibilitatea acesteia de a-şi exprima voinţa, prin prisma vârstei fragede - şase ani şi 10 luni, a dezbrăcat-o pe fiica sa şi a săvârşit în mod repetat acte de natură sexuală cu aceasta care au fost urmate de ameninţari cu bătaia şi cu moartea, în situaţia în care minora va spune altor persoane despre cele întâmplate”, se arată într-un comunicat de presă transmis de procurori.

La data de 19 noiembrie 2021, judecătorul de drepturi şi libertăţi din cadrul Judecătoriei Fălticeni a admis propunerea şi a dispus arestarea preventivă a inculpatului pentru 30 de zile.

„Anchetatorii au arătat că în perioada septembrie – octombrie 2021, în mod repetat a intreţinut cu fiica sa minoră acte sexuale orale, care au fost urmate de ameninţari cu bătaia şi cu moartea, în situaţia în care minora va spune altor persoane despre cele întâmplate”, se mai arată în comunicat.

Vă mai recomandăm să citiţi şi:

Tânără din Buzău, ucisă într-un accident provocat de un şofer vitezoman

Cinci persoane încarcerate în urma unui grav accident pe Centura Galaţiului. Un taxi care transporta clienţi s-a răsturnat

Suceava



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite