Contrabandişti urmăriţi doi kilometri şi opriţi cu focuri de armă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Contrabandişti prinşi cu focuri de armă
Contrabandişti prinşi cu focuri de armă

Poliţiştii de frontieră suceveni au fost nevoiţi să urmărească mai bine de doi kilometri o maşină suspectă că transporta ţigări de contrabandă. La final, oamenii legii au tras şi şase focuri de armă în încercarea de a-i prinde pe cei doi bărbaţi aflaţi în maşină.

Alarma s-a dat marţi dimineaţă, în jurul orei 8.00, când un echipaj al Poliţiei de Frontieră Rădăuţi a încercat să oprească un Mercedes despre care avea date că transportă ţigări de contrabandă. Şoferul nu a oprit la semnalele poliţiştilor, aşa încât s-a trecut la urmărirea maşinii.

După mai bine de doi kilometri s-a reuşit blocarea maşinii, moment în care cei doi bărbaţi aflaţi în interior au încercat să fugă. Poliţiştii de frontieră au tras şase focuri de armă, reuşind să-l prindă doar pe şofer, un tânăr de 26 de ani, din Vicovu de Sus.

Maşini de lux furate de hoţii din Suceava, confiscate de poliţişti FOTO

La controlul efectuat asupra maşinii s-au găsit 12 baxuri cu 6.000 de pachete de ţigări, în valoare de peste 45.000 de lei. Maşina a fost indisponibilizată, iar ţigările confiscate. Ulterior, poliţiştii l-au găsit şi pe al doilea suspect, un tânăr de 22 de ani, tot din Vicovu de Sus. Cei doi sunt cercetaţi acum pentru contrabandă în formă calificată.

Intră pe suceava.adevarul.ro pentru a afla noutăţi din judeţ!

Suceava



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite