Bărbatul care şi-a schingiuit părinţii cu toporul, le-a tăiat gâtul şi le-a aruncat cadavrele în râpă, internat la Psihiatrie

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Maxim Vleju, suceveanul care şi-au ucis ambii părinţi cu un topor, va fi internat la Neuropsihiatrie, în secţia bonlavilor psihic periculoşi. Bărbatul le-a spus jurnaliştilor că părinţii săi meritau să moară. Vleju le-a tăiat gâtul ambilor părinţi pentru că „aşa i-a cerut Sf. Ioan Botezătorul”.

Bărbatul care a îngrozit întreaga ţară după ce le-a tăiat gâtul cu un topor ambilor părinţi şi a aruncat cadavrele într-o râpă va fi internat la Neuropsihiatrie. Decizia a fost luată de judecătorii Tribunalului Suceava la propunerea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Suceava.

Bărbatul va fi cel mai probabil internat la Secţia Grajduri a Spitalului de psihiatrie Socola, alături de bolnavii psihic considseraţi periculoşi.

În următoarele 30 de zile, Maxim Vleju va ajunge şi în faţa unei comisii care trebuie să stabilească dacă suspectul avea discernământ când şi-a ucis cu sălbăticie părinţii şi care sunt metodele prin care eventuala boală psihică de care suferă să fie vindecată sau ameliorată.

Cum şi-a schingiuit părinţii cu o toporişcă

Adus pentru audieri la instanţă, Maxim Vleju le-a spus senin jurnaliştilor că nu îi pare rău de ce a făcut şi că părinţii lui şi-au meritat soarta.

În faţa judecătorilor au fost prezentate şi detalii cu privire la groazincul dublu asasinat de care este bănuit Maxim Vleju. Bărbatul care în casa părintească din comuna Dorna Candrenilor şi-ar fi schingiuit şi ucis ambii părinţi. Tragedia s-ar fi produs săptămâna trecută, dar a fost descoperită întâmplător de un vecin abia după cinci zile.

Trupul tatălui, Roman Vleju, a fost găsit acoperit cu un ţol în apropierea gospodăriei, iar cadavrul mamei a fost descoperit într-o râpă de lângă casă. Cei doi au fost loviţi de zeci de ori cu o toporişcă în zona capului.

„A zis că următorul eram eu pe listă, că aşa i-a poruncit Sfântul Ioan Botezătorul”, povestea miercuri seară Petrică Carpea, cel care a anunţat autorităţile. În plus, în casa familiei Vleju a fost găsit un bilet pe care suspectul ar fi scris: „Călăul care a dat în capul Sf Ioan Botezătoru - Vleju Roman”.

Alte ştiri din Suceava:

„Mâncatorul de femei” a fost condamnat la trei ani de închisoare cu suspendare

Crimă la Suceava. Un fiu le-a tăiat gâtul părinţilor şi a aruncat cadavrele într-o râpă

FOTO Dezastrul de la Rozita: tavanul prăbuşit, standurile distruse, marfa făcută scrum, pagubele sunt uriaşe

FOTO Incendiu devastator la Centrul Comercial Rozita

Percheziţii la firma Eurospeed Suceava. DNA vizează contracte suspecte cu CNADNR

Suceava



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite