A fost omorât de rădăcinile copacului pe care îl tăia

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Bărbatul în vârstă de 43 de ani, din comuna Brusturi, judeţul Neamţ, a fost surprins de rădăcinile unui fag pe care îl tăia pe raza Ocolului silvic Gura Humorului.

Totul s-a petrecut ieri, în jurul orei 12.30, în timp ce Grigore G., de 43 ani, din comuna Brusturi, judeţul Neamţ, maistru de exploatare în cadrul unei societăţi comerciale din Neamț, în timp ce se afla în cadrul unui proces autorizat de exploatare masă lemnoasă în cantonul silvic Tarnița, UA 17 B din cadrul Ocolului silvic Gura Humorului, în urma secționării cu un fierăstrău mecanic a unui fag, doborât la pământ de fenomene naturale, a fost surprins de rădăcinile acestuia.

Bărbatul a fost găsit inconștien de un coleg, care a sunat la 112, însă, medicul care a ajuns cu ambulanța nu a mai putut face nimic decât să constate decesul.

"Cercetările sun continuate sub aspectul  producerii unui „accident de muncă”, la fața locului fiind prezent și un inspector din cadrul I.T.M. Suceava", a declarat Ionuț Epureanu, purtătorul de cuvânt al IPJ Suceava.

Suceava



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite