Zeci de oameni, din întreaga ţară, vor să o ajute pe fosta stareţă de la Tăriceni cu bani, alimente şi haine pentru copile

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Fosta stareţă de la Tăriceni şi gemenele ei au fost externate zilele trecute foto: Arhivă
Fosta stareţă de la Tăriceni şi gemenele ei au fost externate zilele trecute foto: Arhivă

De când scandalul referitor la maica stareţă care a adus pe lume două fetiţe a izbucnit, zeci de oameni din întreaga ţară au luat legătura cu reprezentanţii Episcopiei Sloboziei şi Călăraşilor şi şi-au exprimat dorinţa de a o sprijini material şi financiar pe fosta stareţă de la Tăriceni.Cei mai mulţi sunt din Constanţa şi Timişoara.

De mai bine de o lună de izbucnirea scandalului, pe adresa electronică a Episcopiei Sloboziei şi Călăraşilor sosesc e-mail-uri de la oameni cu inima mare din întreaga ţară care îşi exprimă dorinţa de a o ajuta pe fosta stareţă Sebastiana Gâtlan să îşi crească fetiţele pe care le-a adus pe lume. Cei mai dornici de a o sprijini pe măicuţa au fost timişorenii şi constănţenii.

„Sunt persoane care doresc să se alăture demersului Episcopiei de ajutorare a maicii. Şi-au arătat bunăvoinţa oameni din întreaga ţară, cei mai mulţi fiind din Constanţa şi Timişoara“, a declarat preotul Daniel Sturzoiu, consilier social misionar în cadrul Episcopiei Sloboziei şi Călăraşilor.

Slobozia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite