VIDEO 21 de localităţi din judeţul Ialomiţa, fără curent de 3 zile. Cum intervin echipele de la E-Distribuţie Dobrogea

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Zeci de generatoare au fost montate în judeţul Ialomiţa FOTO ISU Ialomiţa
Zeci de generatoare au fost montate în judeţul Ialomiţa FOTO ISU Ialomiţa

Echipele E-Distribuţie Dobrogea şi ale contractorilor au realimentatcu energie electrică aproximativ 59.000 de clienţi din judeţele Ialomiţa şi Călăraşi, ca urmare aintervenţiilor din ultimele zile asupra liniilor de înaltă şi medie tensiune, din numărul maxim de circa85.500 de clienţi afectaţi de condiţiile meteo dificile (cod galben, cod portocaliu de vreme rea cudepuneri masive de polei şi cu vânt puternic).

 Cele 73 de echipe de intervenţie ale Distribuţie Dobrogea şi contractorilor societăţii, precum şi personalul

operativ – dispeceri, lucrează la această oră în regim de stare de urgenţă pentru restabilirea în cel mai scurt timp posibil a alimentării cu energie electrică a consumatorilor din zonele afectate de condiţiile meteo deosebite. S-au montat 58 grupuri electrogene pentru a alimenta zona localităţilor Urziceni - Lehliu. Se continuă montarea grupurilor electrogene în zonele vulnerabile. Duminică seara, la ora 20:00, situaţia se prezenta astfel:

pe aria judeţelor Călăraşi şi Ialomiţa, 10 linii de înaltă tensiune, din cauza galopajului şi a depunerilor de chiciură pe conductori, au înregistrat declanşări sau defecţiuni, fiind afectată alimentarea cu energie electrică a 5 staţii de transformare.

În judeţul Ialomiţa sunt nealimentate 29 linii electrice aeriene de medie tensiune total, 22 linii de medie tensiune parţial, fiind înregistrate avarii în localităţi: Bărbuleşti, Adâncata, Armăşeşti, Axintele, Bărcaneşti, Borăneşti, Brazii, Ciocârlia, Coşereni, Dragoeşti, Dridu, Fierbinţi-Târg, Garbovi, Jilavele, Maia, Manasia, Moviliţa, Roşiori, Sineşti, Urziceni, Valea Măcrişului. Recomandăm clienţilor afectaţi să folosească, pentru a semnala deranjamente cu precădere numerele de tip TelVerde (apelabile gratuit din reţelele naţionale) - 0800 070 555, au anunţat reprezentanţii companiei.

Slobozia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite