Tripleţii-vedetă ai Maternităţii din Slobozia. Bebeluşii s-au născut pe cale naturală, fără ca mama să fie inseminată in vitro

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Copiii s-au născut miercuri dimineaţă FOTO: Mădălin Sofronie
Copiii s-au născut miercuri dimineaţă FOTO: Mădălin Sofronie

O femeie din comuna Borduşani a născut pe cale naturală trei bebeluşi, miercuri dimineaţă, la Maternitatea Spitalului Judeţean de Urgenţă Slobozia. Copiii, două fetiţe şi un băieţel, sunt perfect sănătoşi.

Florentina Roman (33 de ani) a născut miercuri dimineaţă 3 bebeluşi, la Maternitatea din Slobozia. Este vorba despre un băieţel şi două fetiţe. Femeia mai are acasă 8 copii, cel mai mare dintre ei având 19 ani. Vestea că este fi din nou mamă a făcut-o să plângă de emoţie. „Mă bucur foarte mult pentru ei, sper să fie sănătoşi ca toţi ceilalţi pe care îi am acasă”.

De asemenea femeia mai spune că a rămas surprinsă să afle faptul că va aduce pe lume trei copii în loc de doi, aşa cum ştia de la medicii care au consultat-o înainte de a ajunge la spital.

„Am rămas surprinsă să aflu că e vorba despre trei copii nu doi aşa cum ştiam eu şi cum mi-au spus doctorii” mai spune mama.

Premieră medicală

Chiar dacă nu este prima dată când la Spitalul din Slobozia se nasc tripleţi, medicii susţin faptul că sarcina Florentinei Roman este o premieră datorită faptul că micuţii s-au născut natural, fără cezariană, şi fără ca mama să fie inseminată in vitro. Specialiştii dau asigurări cu privire la faptul că sănătatea celor trei bebeluşi este bună.

„Copiii sunt sub supraveghere medicală şi se simt foarte bine. De asemenea şi mama copiilor se simte bine” susţine medicul Gabriela Dumitru, din cadrul Maternităţii Slobozia. 

SloboziaPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite