Trei persoane au murit pe loc, într-un accident petrecut pe o şosea din Ialomiţa

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Trei persoane şi-au pierdut viaţa în această dimineaţă, într-un grav accident rutier petrecut în zona localităţii Sineşti din judeţul Ialomiţa. La faţa locului a fost nevoie de intervenţia militarilor ISU pentru a scoate victimele încarcerate.

Din primele informaţii, accidentul s-a petrecut după ce 2  automobile s-au ciocnit violent cu un autocamion. În urma impactului, 3 persoane au murit pe loc, iar alte 2 au fost rănite. Pentru supravieţuitori a fost nevoie de intervenţia echipajelor de descarcerare, victimele fiind ulterior transportate la spital. Printre cei care au ajuns la spital se numără şi un copil de 14 ani. Acesta a fost transportat la Spitalul Grigore Alexandrescu din Bucureşti.

La faţa locului au intervenit militarii ISU din judeţele Ilfov şi Ialomiţa, precum şi un echipaj din cadrul Serviciului de Ambulanţă al Judeţului Ialomiţa. La momentul de faţă, poliţiştii fac verificări pentru a stabili dinamica tragediei. Se pare că circulaţia în zonă este blocată din cauza accidentului.

SloboziaPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite