Tragedie la Amara. Un bărbat a ars de viu în locuinţa cuprinsă de incendiu

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Focul a distrus în totalitate o cameră a casei din Amara FOTO ISU Ialomiţa
Focul a distrus în totalitate o cameră a casei din Amara FOTO ISU Ialomiţa

Un scurtcircuit electric provocat de un cablu defect, neizolat corespunzător a aprins o locuinţă din Amara. Un bărbat în vârstă de 47 de ani, din Amara, nu s-a mai putut salva din calea flăcărilor, el fiind ars de viu.

Nenorocirea a avut loc vineri, 12 martie, în oraşul Amara. Pompierii militari din cadrul Detaşamentului Slobozia au fost alertaţi pe numărul unic pentru apeluri de urgenţă 112 să intervină pentru localizarea şi lichidarea unui incendiu izbucnit la o casă de locuit.

Trei echipaje de pompieri cu două autospeciale de stingere cu apă şi spumă precum şi un echipaj SMURD s-au deplasat de urgenţă la locul solicitării. În sprijinul salvatorilor au fost alertaţi şi membri Serviciului Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă din localitate. 

La sosirea echipajelor, incendiul se manifesta violent în interiorul unei camere şi la nivelul acoperişului. Întrucât existau informaţii că în interior se afla o persoană care nu a reuşit să iasă din casă, pompierii au început căutările concomitent cu acţiunea de stingere. Din nefericire, militarii au găsit trupul neînsufleţit al unui bărbat, în vârstă de 47 de ani, carbonizat. 

Echipajul SMURD a acordat îngrijiri medicale proprietarei, mama persoanei decedate, în vârstă de 71 de ani, care a suferit un atac de panică, ulterior aceasta a fost preluată şi transportată la Spitalul Judeţean de Urgenţă Slobozia.

În incendiu au ars în totalitate bunurile materiale din camera de unde s-a declanşat incendiul, tavanele confecţionate din lemn din alte două camere şi aproximativ 30 metri pătraţi din acoperişul locuinţei. Cauza probabilă de izbucnire a incendiului, spun reprezentanţii ISU Ialomiţa, a fost un scurtcircuit datorat unui cablu electric defect, neizolat corespunzător sau cu izolaţia deteriorată.

Vă mai recomandăm şi:

Cum a ajuns Sanda Greblă, fostă şefă de cabinet a lui Nicolae Robu, proprietara unui spaţiu ultracentral din Timişoara

 

Medicul Gabriel Diaconu, despre serul AstraZeneca: „Potoliţi-vă cu isteria!“ Ce trebuie să facă cei imunizaţi

Slobozia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite