Trafic rutier deviat pe A2, din cauza lucrărilor la podul peste Borcea

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Traficul va fi deviat FOTO Facebook/CNAIR
Traficul va fi deviat FOTO Facebook/CNAIR

Traficul rutier este deviat pe Autostrada Soarelui A2, la Feteşti, din cauza lucrărilor de reabilitare a podului peste braţul Borcea.

Conform Companiei Naţionale de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR), începând de marţi, 22 februarie 2022, în vederea executării lucrărilor de reabilitare a podului peste Braţul Borcea, situat pe Autostrada A2, la km 149+680, sunt instituite restricţii de circulaţie.

Astfel, traficul este deviat după cum urmează: se închide calea 1 de rulare (sensul Bucureşti - Constanţa), traficul rutier fiind deviat pe calea 2 (sensul Constanţa - Bucureşti), unde se va circula în ambele sensuri pe sectorul cuprins între km 142+885 - 148+015. 

„Vă rugăm să respectaţi semnalizarea temporară şi să circulaţi cu atenţie!“, au transmis reprezentanţii CNAIR.

În luna aprilie 2021 a fost semnat contractul pentru reabilitarea podului peste braţul Borcea, situat pe Autostrada A2, la km 149+680. Valoarea contractului este de 67,753,035.18 lei fără TVA. Durata contractului este de 24 luni perioadă de execuţie a lucrărilor, iar perioada de garanţie a lucrărilor de 5 ani.

Podul peste Dunăre de la Feteşti este un pod combinat de cale ferată şi şosea, de tip constructiv (grinzi cu zăbrele şi viaducte de acces), care traversează bratul Borcea al fluviului Dunărea şi, împreună cu podul similar de la Cernavodă, conectează regiunile Dobrogea şi Muntenia.

Vă recomandăm să citiţi şi:

Vladimir Putin a ordonat armatei ruse să intre în provinciile separatiste din Ucraina pentru a „menţine pacea”

Românii din Cernăuţi, chemaţi să se înscrie în brigada militară „Cneazul Roman cel Mare”. Sunt primiţi bărbaţi şi femei

Slobozia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite