Tenativă la omor într-un sat din Ialomiţa. Şi-a înjunghiat fiul cu un cuţit în stomac

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Judecătorii Tribunalului Ialomiţa au admis cererea de arestare preventivă a procurorilor Parchetului Judeţean care-l viza pe un localnic din satul Platoneşti, care şi-a înjunghiat copilul. Bărbatul şi-a ieşit din fire după ce s-a certat cu fiul său.

Potrivit procurorilor Parchetului de pe lângă Tribunalul Ialomiţa, fapta s-a petrecut în seara zilei de 8 martie 2017. Agresorul, identificat în persoana numitului Constantin Stan, a purtat o discuţie contradictorie cu fiul său, ajungându-se în cele din urmă la ceartă. 

Revolta s-a terminat însă la spital pentru tânăr, după ce tatăl său a pus mâna pe un briceag şi i-a aplicat mai multe lovituri în abdomen. Vreme de câteva săptămâni, anchetatorii au încercat să stabilească ce anume s-a întâmplat între cei doi şi au adunat probe pentru a-i demonstra vinovăţia tatălui. 

Reţinut pentru 24 de ore în ziua de miercuri, 21 martie 2017, agresorul a fost prezentat Tribunalului Ialomiţa cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile, sub acuzaţia de tentativă la omor calificat. Judecătorii din Slobozia au admis cererea anchetatorilor, iar în prezent tatăl agresor se află în Centrul de Arest şi Reţinere al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Ialomiţa. 

Citiţi şi:

Cazul de malpraxis care poate falimenta  Spitalul Judeţean de Urgenţă Slobozia: „Nu ştim cum vom plăti despăgubirile“

Slobozia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite