Suspect de tâlhărie calificată şi tentativă de viol, reţinut de poliţişti

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Tânărul a fost reţinut de poliţişti FOTO Shutterstock
Tânărul a fost reţinut de poliţişti FOTO Shutterstock

Un tânăr de 23 de ani  din Slobozia a fost reţinut de poliţişti, fiind bănuit că a pătruns în locuinţa unei femei de 74 de ani, a încercat să o violeze şi, profitând de starea de temere indusă, i-a luat o sumă de bani.

La data de 16 august, în jurul orei 02.00, tânărul a mers la locuinţa victimei, situată în municipiul Slobozia, a fi pătruns în casă şi a încercat să întreţină relaţii sexuale neconsimţite cu aceasta. Profitând de starea de temere pe care i-a indus-o femeii, agresorul i-a luat o sumă de bani şi s-a făcut nevăzut.

În acest caz, poliţiştii de investigaţii criminale din cadrul Poliţiei Municipiului Slobozia, sub coordonarea  procurorului din cadrul Parchetul de pe lângă Judecătoria Slobozia continuă cercetările sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de tâlhărie calificată şi tentativă de viol. Suspectul a fost reţinut şi introdus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de poliţie Judeţean Ialomiţa, urmând să fie prezentat judecătorului de drepturi şi libertăţi, cu propunere de arestare preventivă. 

Vă mai recomandăm şi:

„Ţintarul” după care vor ajunge în scenariu galben sau roşu judeţele din România  TABEL

Prognoza meteo: Canicula se întoarce în forţă. Ce fenomene anunţă meteorologii

Slobozia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite