Suspect de furtul unor bijuterii, arestat preventiv pentru 30 de zile

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Suspectul este acuzat de furtul unor bijuterii
Suspectul este acuzat de furtul unor bijuterii

Poliţiştii Secţiei Rurale Ion Roată au reţinut un tânăr de 22 de ani, din comuna Alexeni, care ulterior a fost arestat preventiv pentru 30 zile, sub acuzaţia de furt. Acesta ar fi sustras mai multe bunuri şi bijuterii dintr-o locuinţă de pe raza comunei de domiciliu, prejudiciul fiind de aproximativ 1.500 de lei.

În fapt, spun poliţiştii,  în noaptea de 15/ 16 februarie, tânărul ar fi pătruns în locuinţa unui femei de 45 de ani, din comuna Alexeni, de unde ar fi sustras bijuterii în valoare de aproximativ 1.500 de lei, precum şi alte bunuri.

Poliţiştii au demarat cercetările reuşind identificarea persoanei bănuite de comiterea faptei, un tânăr de 22 de ani, din aceeaşi localitate. Prejudiciul cauzat a fost recuperat în totalitate şi predat părţii vătămate.

Tânărul a fost reţinut de poliţişti pentru 24 de ore, pentru săvârşirea infracţiunii de furt calificat, fiind prezentat parchetului cu propunere de arestare preventivă. Propunerea a fost însuşită, instanţa dispunând arestarea preventivă a tânărului pe o perioadă de 30 de zile, acesta fiind încarcerat în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Ialomiţa.

Slobozia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite