Stadionul din Slobozia, lovit de trăsnet: tribuna oficială a ars în incendiu

0
0

Vremea rea a făcut ravagii și la Slobozia. Stadionul Municipal a fost lovit de trăsnet vineri noaptea, tribuna oficială fiind distrusă de un incendiu violent. Focul a făcut scrum cele 130 de scaune.

Incendiu provocat de trăsnet la stadionul din Slobozia FOTO ISU Ialomița
Incendiu provocat de trăsnet la stadionul din Slobozia FOTO ISU Ialomița

Pompierii militari din Slobozia au fost alertați să intervină în noaptea de vineri spre sâmbătă, în jurul orei 00.30. Militarii s-au cu două autospeciale de stingere cu apă și spumă la fața locului și aproximativ două ore pentru localizarea și lichidarea incendiului produs la tribuna oficială a Stadionului ,,1 Mai" din municipiul Slobozia.

După o intervenție de aproximativ două ore incendiul a fost lichidat. Conform ISU Ialomița, focul a făcut scrum scaunele tribunei (aproximativ 130 de bucăți), tavanul construit din lambriu PVC pe o suprafață de aproximativ 300 de metri pătrați și tâmplăria de termopan pe o suprafață de aproximativ 150 de metri pătrați.

Din primele informații, se pare că cel mai probabil incendiul a fost generat de trăsnet, a anunțat ISU Ialomița.

Meciul Unirea Slobozia - Csikszereda, în pericol de a fi anulat

În aceste condiții, partida de la Slobozia, Unirea Slobozia - Csikszereda, din etapa 5 a Ligii 2 este în pericol de a nu se disputa.  Programată la ora 11.00, startul partidei stă sub semnul întrebării din cauza ploii abundente din ultimele 12 ore. În plus, și tribuna oficială a stadionului a ars în întregime după un incendiu provocat de un trăsnet.

Ne-am uitat pe camerele video montate la stadion și la un moment dat s-a văzut o lumină puternică căzută în zona ultimului rând de fotolii și imediat s-a aprins focul care a distrus rapid fotoliile instalate în tribuna oficială a stadionului.”, a spus Ilie Lemnaru, managerul AFC Unirea 04 Slobozia, relatează infoialomița.ro.  

În urmă cu câteva zile, un incident similar a avut loc la Piatra Neamț, unde Turnul lui Ștefan cel Mare a fost lovit de un trăsnet. Instalaţia electrică, ferestrele, vitrinele, dar și proiectoarele care luminau turnul au fost deteriorate.

Tribuna oficială a stadionului a ars complet FOTO ISU Ialomița
Tribuna oficială a stadionului a ars complet FOTO ISU Ialomița

Unde va mai ploua

Meteorologii nu vin cu vești bune în următoarele ore. Sâmbătă, 3 septembrie, în vest şi în sud-vest, valorile termice se vor situa în jurul celor specifice pentru această dată, în schimb în restul ţării vremea va fi mult mai rece decât în mod normal la începutul lunii septembrie.

Cerul va fi variabil, cu înnorări mai persistente în regiunile sud-estice şi temporare în restul teritoriului. În cursul zilei, va ploua pe arii extinse în Dobrogea şi în Bărăgan unde se vor semnala şi descărcări electrice, iar cantităţile de apă vor fi însemnate, pe alocuri la munte, în Moldova şi restul Munteniei şi pe spaţii mici în celelalte zone.

Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări în sud-estul teritoriului, cu viteze mai mari pe litoral şi în bazinul vestic al Mării Negre. Temperaturile maxime se vor încadra în general între 16 și 26 grade Celsius, cu cele mai ridicate valori în Banat. Minimele termice vor fi cuprinse între 5 grade Celsius în depresiunile intramontane şi 15 grade Celsius în dealurile de Vest. Pe arii restrânse, mai ales în a doua parte a nopţii, se va forma ceaţă.

Slobozia


Ultimele știri
Cele mai citite