Spargere de 15.000 de euro, comisă într-o noapte. Ce a reuşit să fure un ialomiţean

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Bărbatul a fost reţinut de poliţişti FOTO Shutterstock
Bărbatul a fost reţinut de poliţişti FOTO Shutterstock

Bunuri în valoare de aproximativ 15.000 de euro a reuşit un bărbat să fure într-o singură noapte, dintr-o locuinţă de pe raza comunei ialomiţene Griviţa. La trei zile de la comiterea faptei, a fost prins de poliţişti.

Oamenii legii au reuşit să-l identifice pe bărbatul, în vârstă de 43 de ani, bănuit de comiterea unei infracţiuni de furt calificat. Cel în cauză a fost reţinut pentru 24 de ore şi introdus în arestul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Ialomiţa.

Poliţiştii din cadrul Secţiei Griviţa au probat activitatea infracţională a suspectului, stabilind că în cursul nopţii de 11/12 decembrie, tânărul a dat o spargere în localitate. El ar fi sustras mai multe bunuri alimentare, obiecte artizanale, bijuterii şi o uneltă agricolă, toate în valoare de aproximativ 15.000 de euro.

Miercuri, 15 decembrie, în baza unui mandat de percheziţie, poliţiştii au depistat la locuinţa bărbatului o parte din obiectele artizanale ce fuseseră sustrase în noaptea de 11/12 decembrie.

Supectul a fost reţinut pentru 24 de ore şi introdus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al inspectoratului. 

Cercetările sunt continuate de către poliţişti sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Slobozia, în vederea probării întregii activităţi infracţionale a acestuia.

   

Vă recomandăm să citiţi şi:

Teribil accident pe DN 2A. Sfârşit cumplit pentru o tânără în vârstă de 30 de ani

Cine este tânăra care a ars de vie într-un teribil accident pe DN2. Recent, trăise o nenorocire

Slobozia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite