Şoferul teribilului accident de la Slobozia Nouă, după gratii

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Bolidul a fost serios avariat în urma impactului foto: Mădălin Sofronie
Bolidul a fost serios avariat în urma impactului foto: Mădălin Sofronie

Florentin Gabriel Constantin (23 de ani), cel care a provocat, în noaptea de duminică spre luni, un accident groaznic în cartierul Slobozia Nouă, a primit mandat de arestare preventivă pentru 29 de zile.

Tânărul de 23 de ani a fost arestat pentru ucidere din culpă, conducere fără permis şi conducere sub influenţa băuturilor alcoolice. Vă reamintim că Valentin Badim (23 ani) şi-a pierdut viaţa, duminică noaptea, în urma unui accident de circulaţie provocat de amicul său Florentin Gabriel Constantin. Cei doi băieţi, împreună cu o fată, Andreea Andrei (19 ani), plecaseră la plimbare, dar, la întorcere, şoferul a pierdut controlul maşinii şi s-a izbit violent de un stâlp.


Valentin Badim a decedat pe loc, iar bolidul BMW a fost făcut franjuri. Şoferul maşinii şi iubita lui au fugit de la locul faptei. Cei doi aveau să fie găsiţi după câteva minute de poliţişti pe o stradă lăturalnică din cartier. Mai mult, testat cu aparatul DRAGER, poliţiştii au constatat că şoferul de ocazie se afla sub influenţa băuturilor alcoolice şi nu avea permis de conducere.

Accident Slobozia Nouă, foto 4
Slobozia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite