Şoferi băuţi sau fără permis, prinşi în trafic de poliţişti

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Controale în trafic FOTO IPJ Ialomiţa
Controale în trafic FOTO IPJ Ialomiţa

Mai mulţi şoferi au prinşi de poliţiştii rutieri încălcând legea în weekend. Oamenii legii au organizat controale în trafic pentru depistarea şi sancţionarea celor care nu respectă regulile privind circulaţia pe drumurile publice.

Astfel, trei bărbaţi cu vârste cuprinse între 28 şi 40 de ani, sunt cercetaţi de poliţişti după ce au fost surprinşi în timp ce conduceau pe raza municipiului Slobozia,  oraşului Amara şi a comunei Vlădeni,fără a poseda permise de conducere sau cu dreptul de a conduce suspendat. Totodată, unul dintre şoferi a refuzat prelevarea probelor biologice de sânge la o unitate medicală, după ce rezultatul etilotestului indicase o valoare de 0,54 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Un alt bărbat în vârstă de 27 de ani, din oraşul Fierbinţi Târg, a fost depistat de poliţişti în timp ce conducea pe raza comunei Maia, deşi se afla sub influenţa băuturilor alcoolice. În urma testării cu aparatul Drager a rezultat o valoare de 1,15 mg/l alcool pur în aerul expirat.

De asemenea, pe raza comunei Cocora, poliţiştii ialomiţeni au identificat un conducător auto în vârstă de 26 de ani, în timp ce conducea un autoturism având dreptul de a conduce autovehicule pe drumurile publice anulat.

În toate cazurile, poliţiştii au întocmit dosare penale sub aspectul săvârşirii unor infracţiuni contra siguranţei circulaţiei pe drumurile publice, urmând ca la finalizarea cercetărilor să se propună soluţie prin unitatea de parchet competentă.

Vă mai recomandăm şi:

Cum se explică super-apetitul bucureştenilor pentru vaccinarea anti-COVID

Situaţia epidemiologică riscă să scape de sub control. Cum ar trebui să reacţioneze autorităţile

Slobozia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite