Slobozia: Mădălina Manole a cântat de trei ori pe scena Festivalului Amara

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Celebra cântăreață a oferit primul recital pe scena Festivalului Amara în 1989, la începuturile carierei sale prodigioase. De-a lungul anilor „fata cu părul de foc“ a mai susținut alte două concerte la Trofeul Tinereții, în 1993 și 2001.

Dragostea pentru celebrul Festival de Muzică Ușoară de la Amara i-a fost insuflată Mădălinei Manole de profesoara ei, legendara Mihaela Runceanu, și ea o prezență des întâlnită pe scena concursului pe care avea să-l câștige în 1976.

„A fost o mare voce a muzicii ușoare românești. Noi am avut onoarea să o avem invitată de trei ori pe scena festivalului și, după cum ne mărturisea, Amara era un loc unde venea cu drag de fiecare dată. Am fost șocat când am auzit vestea că nu mai este. Dumnezeu să o odihnească!“, declară, mâhnit, Cristian Obrejan, directorul artistic al Festivalului Amara.

La concertul ei din 1993, Grădina de Vară din Amara s-a dovedit neîncăpătoare pentru sutele de fani ce s-au călcat în picioare ca să o vadă pe Mădălina. Era momentul când toată România fredona celebrul hit „Fată dragă“.

Mai citiţi şi:

Laurenţiu Cazan despre Mădălina Manole: „Orice artist şi-ar dori uneori să îşi tragă un glonţ în cap"

Elena Lăslean: ”Nu cred că cea care s-a sinucis a fost Mădălina”

Un profesor călărăşean a dezvăluit, într-o carte, viaţa Mădălinei Manole

Mădălina Manole a prezentat Festivalul Internaţional „Cerbul de Aur“ de la Braşov (VIDEO)

Dan Negru, devastat de moartea Mădălinei Manole: „A fost o artistă adevărată, nu o vedetă de tinichea care îşi arată sânii"

Slobozia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite