Slobozia: La Paprika, cuplurile se pot căsători pentru o noapte

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Pubul a pregătit zeci de surprize pentru tinerii care vor să sărbătorească Valentine’s Day într-un mod inedit. Paprika te ajută, sâmbătă seara, să îți surprinzi partenerul cât mai plăcut și, totodată, inedit. Organizatorii au pregătit o seară specială pentru îndrăgostiții din oraș.

Căsătorii de-o noapte

Surprizele se vor ține lanț în pubul care nu mai are nevoie de nicio prezentare, iar rezidentul DJ Mugur le  întinde o mână nesperată de ajutor celor care vor să le dăruiască jumătăților o noapte de neuitat. „Vom organiza căsătorii de o noapte, iar cei care s-au simțit bine făcând asta se pot duce a doua zi direct la Starea Civilă“, spune DJ Mugur.

Pubul pune în joc și alte super-premii pentru cele mai tari cupluri: o cină romantică în doi, la cel mai bun restaurant din oraș, cu un voucher în valoare de 100 de lei; o noapte la hotel, dar și alte zeci de premii și cadouri-surpriză. „Premiul cel mare este o cina romantică în doi, dar nici celelalte premii pe care le vom oferi nu sunt de neglijat. Oricum, tinerii vin în primul rând să se distreze“ , spune și Claudiu Munteanu, patronul pubului.

Tinerii, nerăbdători

După ce au aflat ce le rezervă pubul pentru seara de sâmbătă, tinerii s-au arătat încântați și nerăbdători. „O să fie o petrecere pe cinste, așa cum ne-am obișnuit. Chiar dacă este ceva cu specific, se vor distra și cei care nu au nicio legătură cu Valentine’s Day“, spune Andrei Popa (24 de ani), unul din tinerii care are de gând să petreacă până în zori.

Dacă, totuși, o căsătorie de o noapte e prea mult, organizatorii au și alte soluții. Tot ce trebuie să faci este să-i șoptești lui DJ Mugur care este piesa voastră preferată și să îl lași pe el să se ocupe de restul.

Citiţi mai multe în „Adevărul de Seară“ de astăzi!

Slobozia



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite