Slobozia: Ion Tămârjan: „Cel puţin 60% din agenţiile de modeling au colaborat cu Babylon“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Inculpat în dosarul „Sexgate cu VIP-uri şi politicieni“, Ion „Terra“ Tămârjan spune că 60-70% din agenţiile de modelling din România au colaborat cu clubul Babylon.

Star Models şi Diva Models nu sunt singurele agenţii din ţară care au frecventat clubul austriac Babylon. Acuzat de trafic de persoane, Ion Tămârjan susţine că minimum 60% din agenţiile din România iau frecvent drumul Alpilor.

Clubul-bordel Babylon
Acuzat de procurori că a dus zeci de fete la Babylon, pentru a se prostitua și a obține beneficii materiale de pe urma raporturilor sexuale întreţinute, Terra spune că, fetele, dacă prestau servicii sexuale contra cost, o făceau de bunăvoie şi fără ştiinţa impresarilor.

„Când am ajuns prima dată la club Babylon, habar nu aveam că acolo funcționează și un bordel. Eu m-am dus strict pentru ședințe foto și asta am făcut de fiecare dată când m-am reîntors în Viena. Acest club Babylon are mai multe componente: studiouri foto, organizări și prezentări de modă, etc, și ai șansa să apari în multe reviste de specialitate din Europa. Vă spun că cel puţin 60 % din agențiile de modeling din România au fost la Babylon pentru ședințe foto sau prezentări de modă“, spune Terra.

image

   Ion Tămârjan alături de Gabriel Voicu, mâna sa dreaptă

De asemenea, Tămârjan susţine că este surprins de faptul că mai multe persoane din anturajul său şi-au schimbat declaraţiile în faţa procurorilor.

„Fetele care au mers cu mine acolo au fost doar pentru ședințe foto și am revenit cu ele în țară intacte. Dacă unele au ales să se întoarcă acolo și să facă și alte lucruri…nu mai e treaba mea. Eu nu am avut alte beneficii de pe urma fetelor în afara celor strict profesionale. Sunt șocat de unele declarații, care mă fac să par un monstru“, spune Ion Tămârjan.

Două manechine din Oradea erau preferatele lui Negoiță, susțin proxeneții

Amelia Toth, sefa de la Ami Art: „Fetele mele nu sunt prostituate”


Orădeanca Daniela Ruscaș, implicată în scandalul sexual al VIP-urilor din România

Fotomodele din Oradea transformate în fete de consum, pe site-ul bordelulului de lux Babylon din Viena

Cel mai „fericit” agent sub acoperire a primit masaj cu finalizare și sex, în timpul serviciului

Citiți mai multe amănunte în ediția de astăzi a cotidianului Adevărul de Seară Slobozia!

Slobozia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite