Slobozia: Armăsarii înfometaţi de la Fierbinţi, transferaţi la Corbeanca

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Herghelia abandonată a milionarului Dorin Cristian Drăgoi a fost transferată, zilele trecute, cu ajutorul a două organizaţii pentru protecţia animalelor, Group Initiative for Animals şi Vier Pfoten, în adăposturi special amenajate în acest sens la Corbeanca.

Grajdurile respective găzduiesc 28 din cele 31 de cabaline abandonate la Fierbinti. Alte două cabaline sunt îngrijite la un alt centru din Capitală, în vreme ce grajdurile de la Fierbinţi mai adăpostesc acum un singur armăsar.

Povestea cailor de la Fierbinți începe în primăvara lui 2007, când Dorin Cristian Drăgoi închiriază grajdurile fostului CAP din comună pentru a le popula cu cabaline și bovine de rasă. Totul a decurs normal timp de câțiva ani. La începutul anului trecut, însă, bovinele au fost vândute, grajdurile fiind populate doar cu cai. După câteva luni, proprietarul nu a mai dat niciun semn de viață, nu și-a mai plătit angajații, iar hrana animalelor a fost sistată. În aceste condiții, caii au început să moară pe capete, de foame și sete.






Slobozia



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite