Se reamenajează spaţiile verzi la Feteşti. Primăria plantează tei şi platani

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Tei şi platani, plantaţi la Feteşti FOTO Facebook/Primăria Municipiului Feteşti
Tei şi platani, plantaţi la Feteşti FOTO Facebook/Primăria Municipiului Feteşti

Autorităţile din municipiul Feteşti au demarat în această săptămână o campanie de reamenajare a spaţiilor verzi prin plantarea de copaci.

Primăria Municipiului Feteşti, prin Direcţia de Administrare a Domeniului Public şi Privat, a început programul de reamenajare a spaţiilor verzi prin plantarea de tei şi platani.

În aceste zilr, lucrătorii DADPP au plantat 30 de tei, pe strada Călăraşi, în locul celor uscaţi care au fost înlăturaţi în anii anteriori.   Ei vor mai planta încă 20 de astfel de arbori după ce se vor finaliza lucrările de amenajare a parcărilor. 

De asemenea, începând de săptămâna viitoare, în colaborare cu Ocolul Silvic Feteşti, municipalitatea va planta câteva sute de sălcii pe malul Braţului Borcea. Programul, care se va extinde şi pe parcursul anului viitor, mai vizează şi plantarea a o sută de platani de jur împrejurul Stadionului municipal, unde se amenajează pista pentru alergare.

Vă mai recomandăm şi:

Iohannis anunţă că vacanţa elevilor nu va fi prelungită. Prezenţa fizică, permisă în funcţie de rata de vaccinare a personalului didactic

Creşte numărul cazurilor grave de Covid în toată Europa. Explicaţiile OMS

Slobozia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite