Se lucrează pe toate tronsoanele de pe DJ 201, cel mai lung drum din Ialomiţa

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Reabilitarea DJ 201 este în grafic FOTO Facebook/Marian Pavel
Reabilitarea DJ 201 este în grafic FOTO Facebook/Marian Pavel

Se lucrează pe toate tronsoanele de pe DJ 201, unul dintre cele mai lungi drumuri judeţene a cărei modernizare a demarat recent. Lucrările sunt în grafic şi constructorii sunt bine mobilizaţi în teren, a anunţat Marian Pavel, preşedintele CJ Ialomiţa.

Contractele de execuţie de lucrări la DJ 201, tronsonul Cosereni-Axintele-Orezu (km 0+000-km 35+400) şi tronsonul Buiesti-Ciulniţa-Cosâmbeşti-Marculesti (km 57+000- km 72+620; km 74+852- km 84+000) au fost semnate la începutul lunii martie de Consiliul Judeţean Ialomiţa.

"Modernizarea Drumului Judeţean 201 este unul dintre proiectele importante de infrastructura rutieră ale judeţului Ialomita, implementat prin Programul Naţional de Dezvoltare Locală", a anunţa la acea dată Marian Pavel, preşedintele CJ Ialomiţa.

DJ 201 Coşereni-Borăneşti-Bărcăneşti-Condeeşti-Axintele-Orezu-Piersica- Borduşelu-Marsilieni-Albeşti-Bueşti-Ivăneşti-Ion Ghica-Ciulniţa-Cosâmbeşti- Gimbăşani- Mărculeşti-Sudiţi- Ţăndărei are o lungime de 98 de km, fiind cel mai lung drum judeţean din judeţul Ialomiţa care traversează aproximativ 2/3 din lungimea acestuia de la vest la est făcând legătura între nouăsprezece dintre localităţile din sudul teritoriului administrativ.

Conform Consiliului Judeţean Ialomiţa, drumul judeţean necesită lucrări de intervenţii atât din cauza degradărilor la partea carosabilă, a deficienţelor privind sistemul de colectare şi evacuare a apelor pluviale cât şi din cauza lipsei elementelor de siguranţă a circulaţiei. Din întreaga lungime a drumului se vor moderniza graţie finanţării prin Programul Naţional de Dezvoltare Locală 60,168 km.

Vă mai recomandăm şi:

Reacţii dure după deturnarea avionului Ryanair de către Belarus. Liderii UE  acuză acest stat de terorism. Niciun român la bord!

Sistemul de garanţie pentru sticle şi borcane, aproape de avizare. Când va intra în vigoare şi cum funcţionează

Slobozia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite