Sânge vândut la negru de angajaţii Centrului de Transfuzii Sanguine Ialomiţa. O asistentă a fost reţinută

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Anchetă în toată regula la Centrul de Transfuzii Sanguine Ialomiţa. Angajaţii instituţiei sunt angajaţi că vindeau la negru sângele recoltat de la donatori. Fiecare doză tranzacţionată avea preţuri cuprinse între 50 şi 100 de lei.


Acţiunea a demarat la primele ore ale dimineţii, când procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Slobozia şi poliţiştii ialomiţeni au descins în nouă locaţii, care vizau tot atâtea persoane, acuzate de comiterea infracţiunilor de şantaj, delapidare sau falsuri în înscrisuri oficiale.

Una dintre percheziţii a vizat şi Centrul de Transfuzii Sanguine Ialomiţa. Anchetatorii susţin faptul că angajaţii centrului vindeau la negru sângele recoltat de la donatorii pe care îi aveau. Preţul unul flacon cu sânge recoltat varia între 50 şi 100 de lei.  Ancheta este în curs, în prezent o asistentă a Centrului de Transfuzii Sanguine Ialomiţa fiind reţinută pentru 24 de ore.
 

Citiţi şi:

Percheziţii la Centrul de Transfuzii Sanguine Ialomiţa. Nouă angajaţi sunt chemaţi la audieri

Procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Slobozia împreună cu poliţiştii au efectuat un număr de nouă percheziţii pe raza oraşului. Una dintre locaţii a fost Centrul de Transfuzii Sanguine Ialomiţa, din incinta Spitalului Judeţean de Urgenţă.

Slobozia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite