Rezultate Bacalaureat 2022 Ialomiţa. Un singur elev din judeţ a reuşit să obţină media 10

0
0
Un singur elev din Ialomiţa a reuşit să ia 10 la Bacalaureat FOTO Shutterstock
Un singur elev din Ialomiţa a reuşit să ia 10 la Bacalaureat FOTO Shutterstock

Ministerul Educaţiei a publicat astăzi, 27 iunie, rezultatele obţinute de absolvenţii de liceu care au susţinut examenul de Bacalaureat în sesiunea iunie-iulie 2022. În judeţul Ialomiţa, un singur elev a obţinut media 10.

Conform rezultatelor publicate, candidatul este de la Colegiul Naţional Mihai Viteazul din Slobozia. Media 9,95 a fost obţinută de un elev de la  Liceul teoretic Carol I din Feteşti, iar media 9,9 a fost luată de un elev de la Liceul Pedagogic Mihai Basarab din Slobozia.

Rezultatele au fost afişate atât în mediul online, cât şi în centrele de examen, cu anonimizarea numelui şi a prenumelui candidaţilor. 

Contestaţiile pot fi depuse/transmise luni, în intervalul orar 12.00 - 18.00, inclusiv prin mijloace electronice. În această situaţie, candidaţii completează, semnează şi depun/transmit prin mijloace electronice şi o declaraţie-tip în care se menţionează faptul că au luat cunoştinţă că nota acordată ca urmare a soluţionării contestaţiei este finală şi poate modifica, după caz, nota iniţială, prin creştere sau descreştere.

Rezultatele finale (după soluţionarea contestaţiilor) vor fi anunţate în data de 1 iulie. Pentru a promova examenul, un absolvent de liceu trebuie să parcurgă, cumulat, următoarele etape/condiţii: recunoaşterea/echivalarea/susţinerea tuturor probelor de evaluare a competenţelor lingvistice şi digitale; susţinerea tuturor probelor scrise şi obţinerea notei 5 (cel puţin) la fiecare dintre acestea; media notelor obţinute la probele scrise trebuie să fie 6 (cel puţin)

Vă recomandăm să citiţi şi:

LIVE TEXT | Război în Ucraina. Peste 4.000 de clădiri distruse de ruşi la Harkov de la începutul invaziei

Campania lungă de sabotaj dusă de Putin prin spionii săi înainte de a lansa invazia din Ucraina

Mai multe - Slobozia

Ultimele știri

adevarul de weekend jpeg anunt adevarul jpeg

Cele mai citite