Revolta unui şofer de TIR după tragedia cu 10 morţi din Ialomiţa. Mesajul viral adresat ministrului Cuc: „Vă aşteptăm la noi în «celule», stimate domn!“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cumplitul accident de pe DN 2A, soldat cu 10 morţi şi 7 răniţi grav, aduce din nou în discuţie lipsa infrastructurii rutiere, dar şi a spaţiilor de odihnă pentru şoferii de camioane. Un mesaj revoltător al unui conducător auto către Ministrul Transporturilor, Răzvan Cuc a fost postat pe o reţea de socializare.

Redăm integral mesajul şoferului de camion către ministrul Transporturilor, Răzvan Cuc. Textul a apărut iniţial pe site-ul stiridiaspora.ro:

După tragicul eveniment de lângă Slobozia, când un coleg al nostru a intrat pe contrasens şi a provocat o tragedie din care a rezultat 10 morţi, printre care 2 colegi ai noştri, stimatul domn ministru al transporturilor Cuc anunţă controale fără precedent care vizează camionagii români.
 

În primul rând vreau exprim sincere condoleanţe familiilor pt pierderile suferite! 
 

Nimeni nu merită moară aşa, mai ales că toate acele victime mergeau sau se aflau la job, un job care se pare devine o armă cu 2 taişuri, mai ales pe şoselele din România, nişte şosele care sunt nişte arme încărcate permanent ce aşteaptă elibereze glonţul către alţi nevinovaţi!!!

Nu contest gravitatea faptelor, dar domnule ministru nu aţi vrea dvs şi ceilalţi care conduceţi Ministerul Transporturilor de 30 ani luaţi o mană de cenuşa gata scoasă din sobă şi o puneţi deasupra pălăriei cu care defilaţi acum, în momentul în care aţi elucidat misterul pt care se intamplă tragedii pe şoselele româneşti ?

Vă aducem aminte următoarele stimate domn, noi ăştia care ne ştigam pâinea de pe urmă unui volan atât în trafic internaţional dar şi intern:

Lipsa infrastructurii rutiere, aici aducând aminte de lipsa autostrăzilor şi a spaţiilor de odihnă pt camionagii produc victime, domnule ministru!!

Implicarea din umbră a oamenilor politici care sunt în spatele unor mari firme de transport ce pun presiune pe angajaţii lor, produc victime domnule ministru!

Poate nu ştiţi, dar depinde cum te cheamă şi firmă pe şoselele din România pt a fi controlat de către controlorii de trafic!!

Probabil nici asta nu ştiti dar controale la firmele de transport cu spate politic nu există !!

gândesc nu ştiti de la Bucureşti la Timişoara pe timpul zilei nu se poate ajunge respectându-se regulamentul 561 şi totuşi speditiile care dau curse către transportator fac presiuni pt a se ajunge la destinaţie sub ameninţarea nu vor mai fi alte curse date către ei, asta ducând la faliment !

Probabil nici asta nu ştiţi, dar spaţiile de odihnă create de minister pt cea mai mare branşa din sectorul privat din România sunt cam 12 la număr, spaţii care contină măcar o toaletă.

Vreţi ne scanaţi reţînă vedeţi dacă suntem obosiţi, din ce am citit ....

Hmmm, păi ar trebui scanaţi reţînă prima dată a celor care controlează, pt au ceva scăpări în momentul în care fac controale în trafic, nefiind oprite camioanele anumitor firme, chiar dacă indicii clare acolo se lucrează sub o presiune enormă pe angajaţii şoferi.

Vă readucem aminte şoferii profesionişti din România lucrează pe salarii minime, adică sub salarizarea unor angajaţi de la serviciul de salubritate şi diurnă este cea care le asigura traiul zilnic, atât lor cât fi familiilor acestora.

Ce condiţii a creat mai exact ministerul condus de dvs pt desfăşurarea activităţii şoferilor români în normalitate precum în tări gen Polonia, Italia, Ungaria??

Singura măsură este fie amendaţi amărâţii ăştia care îşi câştigă pâinea alergând mastodonţii pe şosele??

Hilar, deci ministerul are pretenţia se facă dincât bici, neoferind nimic altceva decât controale care aducă bani la bugetul de stat, buget devalizat de ani buni de slugile regimului politic perindat la conducerea acestei ţări!!

Aveţi habar în ce condiţii lucrează un camionagiu din România ??

Ştiţi cumva se fac cam 7 h pe centură Bucureşti şi de acolo până la Arad mai sunt 550 km ??

Ştiţi cumva cum ar trebui procedăm circulăm în condiţii normale??
 

Veniţi cu biciul loviţi nişte oameni care se află în noroi, un noroi din care ministerele de resort refuză ne scoată de 30 ani!!

Bate-i mă, nu vor mai da nici laptele ăla puţin pe care îl dădeau până acum!!

Avem pretenţii dar nu oferim nimic!!

faceţi nu ştiţi, e mai uşor aşa!!

aşteptăm la noi în "celule" stimate domn, va povestim ce înseamnă faci transport într-o Românie furată de 30 ani de politicieni,într-o ţara unde se surpă autostrăzile înainte de a împlini 3 ani, într-o ţara unde politicienii circulă cu escorte aibă loc în traficul produs de săraci şi elicoptere când au diaree!!

Pe şosele ne avem doar unii pe ceilalţi!!".

SloboziaPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite