Record absolut de viteză pe Autostrada Soarelui. Conducea cu 246 kilometri la oră

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Şoferul a fost amendat cu 600 de lei de poliţişti FOTO: adevarul.ro
Şoferul a fost amendat cu 600 de lei de poliţişti FOTO: adevarul.ro

Noaptea trecută a fost stabilit un nou record de viteză pe Autostrada Soarelui. Performanţa ilegală îi aparţine unui şofer de 24 de ani, care a fost tras pe dreapta după ce a fost depistat conducând cu 246 de km/oră. Anul trecut acelaşi şofer a rămas fără permis tot din cauza vitezei.


Tânărul a fost depistat de poliţişti cu ajutorul aparatului radar pe Autostrada Soarelui (A2), la km. 75, pe sensul de mers Bucureşti - Constanţa, conducând cu o viteză de 246 km/h.

Conform legislaţiei în vigoare, acesta a fost sancţionat contravenţional cu amendă în valoare de 600 de lei şi 15 puncte de penalizare. Totodată, poliţiştii i-au reţinut permisul de conducere, în vederea suspendării exercitării dreptului de a conduce autovehicule pentru o perioadă de 90 de zile.

Acesta a mai fost sancţionat contravenţional în cursul lunii martie 2012, pentru depăşire neregulamentară, fiind luată totodată măsura reţinerii permisului de conducere. În urma contestaţiei depuse de cel în cauză, i-a fost restituit permisul de conducere până la soluţionarea definitivă a cauzei.


 

Slobozia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite