Razie cu efective mărite la Slobozia, unde rata de infectare a depăşit 9 la mie

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Razie cu efective mărite FOTO IPJ Ialomiţa
Razie cu efective mărite FOTO IPJ Ialomiţa

Întrucât în municipiul Slobozia rata de incidenţă se ridică la o valoare de peste 9 la mia de locuitori, forţe de ordine cu efective mărite au acţionat ieri, 7 octombrie., pentru prevenirea răspândirii virusului Sars-Cov-2.

Un număr de 75 de poliţişti din cadrul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Ialomiţa, cu sprijinul efectivelor de jandarmi au acţionat atât în filtre rutiere cât şi în patrule de ordine şi siguranţă publică, în vederea prevenirii îmbolnăvirilor şi respectării interdicţiilor impuse pe timpul stării de alertă.

Astfel, forţele de ordine au controlat în trafic 238 de autovehicule şi legitimat peste 480 de persoane.

Ca urmare a neregulilor constatate, au fost aplicate 121 de sancţiuni contravenţionale în valoare de 14.000 de lei, cele mai multe dintre amenzi au fost date pentru nerespectarea măsurilor de protecţie socială;

De asemenea, în cadrul acţiunii, poliţiştii au reţinut 1 permis de conducere şi au retras 4 certificate de înmatriculare.

Şi poliţiştii de investigare a criminalităţii economice au acţionat în cadrul raziei pentru prevenirea şi combaterea faptelor de evaziune fiscală şi protejarea populaţiei împotriva unor activităţi de producţie, comerţ sau prestări servicii ilicite, fiind verificate 106 societăţi comerciale de pe raza municipiului Slobozia.

Vă mi recomandăm şi:

Prognoza meteo: Un val de frig loveşte România. Unde sunt aşteptate ninsori

România, sub asediul COVID-19. Cum am ajuns astăzi în scenariul în care se afla Italia la începutul pandemiei

Slobozia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite