„Răţuştele urâte“ de la Hollywood: actriţele pe care nu frumuseţea le-a făcut celebre

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Chiar dacă frumuseţea nu este principalul lor punct forte, au devenit totuşi celebre şi apreciate de o lume întreagă. Mai mult, ele au reuşit să cucerească Hollywoodul prin talent şi inteligenţă.

În „cetatea filmului“ frumuseţea nu contează foarte mult. Unele actriţe au reuşit să devină celebre deşi au fost considerate urâte. În această categorie de vedete intră şi îndrăgita Barbara Streisand.

Criticată de nenumărate ori din cauza faptului că avea nasul prea mare, Barbara Streisand a reuşit să-şi facă o carieră de succes în industria filmului şi chiar a muzicii. Ea a primit două premii Oscar, opt premii Grammy şi cinci premii Emmy pentru întreaga carieră cinematografică şi discografică. Hitul său „Woman in love” a fost ascultat de milioane de oameni din întreaga lume. 

image

FOTO: MTV.COM

O femeie cu principii

Restantă la capitolul frumuseţe a fost considerată şi Sarah Jessica Parker. Cu toate acestea, fizicul mai puţin impresionant nu a ţinut-o în loc în privinţa carierei. Datorită rolului pe care l-a avut în celebrul serial „Sex and the City”, Sarah Jessica Parker a reuşit să devină foarte populară, fiind considerată un model pentru feministele anilor 2000. Ea a fost răsplătită cu numeroase nominalizări la cele mai importante premii dedicate cinematografiei americane. 

image

FOTO: Facebook.com

„Cruella” cea cu vino-ncoa 

Glen Close, actriţa care a interpretat-o pe Cruella de Vil în superproducţia americană „101 Dalmaţieni”, a reuşit să atragă atenţia reflectoarelor, chiar dacă se numără pe lista vedetelor de la Hollywood considerate ca fiind nu foarte frumoase. Ea a fost nominalizată de cinci ori la premiile Oscar şi a reuşit să obţină două Globuri de Aur. 

image

FOTO: Huffingtonpost.com

Slobozia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite